DREPT COMERCIAL

Cabinetului de Avocat Panzaru Claudia vă oferă susținerea și ajutorul  pentru ca Dvs sa va avei control deplin asupra afacerii Dvs.

La cererea dumneavoastra, va puteam reprezenta in calitate de avocat, oferindu-va asistenta juridica in fata instantelor de judecata din judetul Brasov sau din tara.

Mai jos se regasesc principalele probleme pentru care clientii nostri, din Brasov si restul judetelor, solicita serviciile Cabinetului de Avocat Panzaru Claudia.

SOLICITATI O CONSULTANTA ACUM!
 • Incheierea, modificarea si incetarea contractelor comerciale: 
  • Legislatia complexa si in continua schimbare poate ridica o serie de dificultati clientului. De aceea raspundem frecvent la intrebari referitoare la legislatia in vigoare, interpretarea acesteia, drepturile si obligatiile partilor. De asemenea, ne raportam la cazul concret, pe care il analizam impreuna cu clientul, in vederea valorificarii drepturilor si intereselor Clientului. Nu in ultimuml rand, in acest domeniu, clientii solicita sprijin pentru redactarea contractelor, a actelor de modificare a contractelor si a problemelor pe care le ridica incetarea contractelor comerciale.
 • Asistenta la incheierea acordurilor comerciale:
  • Pe parcursul desfasurarii relatiilor comerciale intre parteneri, este posibil sa apara diferende, iar de cele mai multe ori partile, pentru a salva relatia comerciala, incearca sa ajunga la un acord. In acest domeniu Clientii ne solicita jutorul in faza de negociere dar si in faza de redactare a tranzactiilor, prin redactarea de somatii, notificari, adrese, etc.
 • Recuperarea debitelor de la partenerii comerciali:
  • O situatie cu care se confrunta frecvent clientii  nostri este neplata de catre partenerii comerciali a datoriilor scadente. Clientii ne explica faptul ca, din diferite motive, partenerii comerciali nu platesc banii datorati sau nu isi respecta obligatiile financiare asumate prin contractele comerciale. In acest sens, redactam somatii si  notificari in vederea achitarii sumelor datorate sau acordam asistenta juridica si reprezentare clientilor in fata instantelor de toate gradele in vederea obtinerii de hotarari judecatoresti pentru recuperarea sumelor datorate.
 • Tot in ceea ce priveste recuperarea sumelor de bani, punem la dispozitia clientilor si servicii asistenta juridica si reprezentare in  actiuni avand ca obiect ordonante de plata.
 • Respectarea obligatiilor contractuale asumate de catre cealalta parte:
  • In situatia in care unul dintre partenerii contractuali nu isi respecta obligatiile asumate prin contractul comercial, ii sprijinim pe clienti, prin asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata, sa isi valorifice drepturile.
 • Solutionarea neintelegerilor aparute intre asociati:
  • In timpul desfasurarii activitatii comerciale este posibil sa apara probleme majore in ceea ce priveste raporturiel dintre asociati, probleme care sa conduca la solicitarea formularii de actiuni pe rolul instantelor judecatoresti pentru revocarea asociat, excludere asociat, dizolvare societate, ordonanta presedintiala. Oferim clientilor nostri in aceste situatii intrumentele necesare pentru solutionarea cat mai rapida a problemelor juridice nascute din aceste probleme.
 • Infiintarea societatilor comerciale:
  • Ia solciitarea clientilor redactam actele necesare pentru infiintarea societatilor comerciale, si acordam asistenta juridica si reprezentare in fata Oficiului Registrului Comertului, pe toata durata demersurilor pentru infiintarea societatii.
 • Modificari privind societatile comerciale:
  • acordam asistenta juridica si reprezentare pentru majorarea capitalului social, cesiunea de parti sociale, schimbarea structurii conducerii societatii, etc.

Cabinetul de Avocat Panzaru Claudia acorda asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata, in fata autoritatilor publice, a institutiilor publice, a executorilor judecatoresti de pe raza Curtii de Apel Brasov, a notarilor publici, a Oficiului Registrului Comertului Brasov si a Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov.

CONTACT

Strada De Mijloc, Nr. 146, Bl. 10B, Ap. 3, 500064, Brasov, Romania.

office@panzaru.ro