DREPT IMOBILIAR

Cabinet de Avocat Panzaru Claudia cacorda asistenta juridica si reprezentare pentru Clienti, in materie imobiliara, pentru chestiuni cu impact financiar important pentru acestia atat in Brasov cat si in restul tarii.

Mai jos se regasesc principalele probleme pentru care clientii nostri, din Brasov si restul judetelor, solicita serviciile Cabinetului de Avocat Panzaru Claudia.

SOLICITATI O CONSULTANTA ACUM!

Clientii ne solicita asistenta juridica:

  • pe tot parcursul procedurii de vanzare/cumparare a imobilului, atat cu privire la continutul actelor ce urmeaza a fi inchiate cat si cu privire la obinerea documentelor necesare in vederea incheierii tranzactiei;
  • pentru obtinerea de documente sau informatii cu privire la imobil;
  • in procedura de obtinere a certificatelor de urbanism, a autorizatiilor de constructie;
  • in probleme referitoare la nerespectarea autorizatiei de constructie sau construurea fara autorizatie de constructie;
  • pentru litigii referitoare la nerespectarea obligatiilor sau intarzierea in indeplinirea obligatiilor contractuale in materie imobiliara;
  • in materia prejudiciilor aduse ca urmare a incalcarii dreptului de proprietate sau alte daune create proprietatii private.

Cabinet de avocat Panzaru Claudia asista si reprezinta Clientii in fata instantelor de judecata, atat in fond cat si in caile de atac, in fata autoritatilor publice, a institutiilor publice, a notarilor publici, in fata Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, in fata executorilor judecatoresti din Brasov.

CONTACT

Strada De Mijloc, Nr. 146, Bl. 10B, Ap. 3, 500064, Brasov, Romania.

office@panzaru.ro